Membership   |   Sign In   |   Join
SEMPO Hungarian
Share |
SEMPO

A SEMPO egy globális non-profit szervezet, mely az internet marketing ágazatot és a marketing szakembereket szolgálja. Célunk ezen ágazat fejlődéséhez alapot nyújtani, szilárdabb kapcsolatok építése, tudatosság növelése, művelődés nyújtása, szakterület propagálása, kutatás fejlesztése és az internetes keresés és annak marketingfeladatának jobb megértése által.

A SEMPO Intézet az internetes marketing területén való művelődés kiindulópontja.
A SEMPO ezt az intézményt azzal a céllal indította be, hogy megbirkózzon a kihívásokkal, melyekkel a vállalatok abban az időben néznek szembe, amikor az internetes marketing minél inkább fontos marketing játékossá válik.  

Manapság az internetes marketing a fő trend. Várhatóan ez az ágazat tovább fejlődik és nő majd. Az internetes marketing minden vállalat marketingjének elválaszthatatlan részévé válik. A SEMPO szervezet kutatása azt mutatja, hogy a résztvevő cégek több mint fele kialakított és/vagy növelte az internetes marketingre szánt költségvetését más marketing aktivitások eszközeinek átcsoportosításával. Mivel ez a trend állandóan növekedik, elkerülhetetlen, hogy minden marketing szakember rendelkezzen alaptudással az internetes marketing területén, ami lehetővé teszi, hogy lépést tartson a marketing területén érvényes legjobb gyakorlattal.  

A SEMPO Intézetnek sikerült a SEMPO támogatásával kihasználni a tagjai és támogatói tudását és tapasztalatait a kurzusok nyújtásának céljából, melyek jobb gyakorlat és standardok kialakulásához vezettek. Kurzusainkat több mint 35 internet marketinges vezető képviselő alakította ki.  Ezen terület további szakemberei ezeket a kurzusokat megvizsgálták, hogy biztosítsák, minden információ pontos, és valóban a legjobb gyakorlatot szolgáltatják. 

SEMPO Európa

A szakemberek a saját szakterületükön belül együttműködnek, hogy az egyes európai országokban jobb eredményeket érjenek el a ügyfeleik számára. A SEMPO Európa a lehető legnagyobb mértékben támogatja ezeket az embereket és csoportokat. Némelyik országban, mint például Nagy-Britanniában, Spanyolországban, Lengyelországban, stb. a SEMPO csoport nagyon aktív. További országokban aktív tagjaink vannak, akik kölcsönösen együttműködnek és az ügyfeleik részére támogatást nyújtanak anyanyelvükön, mint pl. svédül, norvégul, németül, franciául, hollandul, olaszul, csehül és szlovákul.

A SEMPO tagjai kiismerik magukat a saját ágazatukban, ismerik ügyfeleiket és kapcsolatokkal rendelkeznek az egész világon!      
more Latest News

 

INDUSTRY SURVEY