Membership   |   Sign In   |   Join
SEMPO Dutch
Share |

SEMPO (Search Engine Marketing Professional Organization)

SEMPO is een mondiale non-profit organisatie, die de zoekmachinemarkt en de professionals die daarmee bezig zijn ondersteunt. Onze doel is om een stevige basis te bieden aan de groei in deze industrie door het (op)bouwen van relaties, aandacht vragen, geven van opleidingen, het vakgebied aanbevelen, doen van onderzoek en het creëren van meer begrip voor zoekmachinemarketing binnen de marketing.

SEMPO instituut

Het SEMPO instituut is de bron voor online marketing training

SEMPO heeft het SEMPO insitiuut opgericht om goed toegerust de uitdagingen in de huidige markt op te kunnen pakken, waarin zoekmachinemarketing van een niche zich ontwikkelt tot een belangrijke speler in de markt.

Ontwikkelingen

Zoekmachinemarketing is niet meer weg te denken. Deze industrie zal zich blijven ontwikkelen en zal blijven groeien. Zoekmachinemarketing is een integraal onderdeel geworden van marketing. SEMPO onderzoek toont aan dat meer dan de helft van alle bedrijven geld schuift van de traditionele marketing naar online marketing. Aangezien deze trend zich doorzet zal iedere marketing professional in ieder geval enige basiskennis van zoekmachinemarketing nodig hebben om op de hoogte te blijven van de laatste stand van zaken.

Trainingen

Ondersteund door SEMPO heeft het SEMPO instituut kennis en ervaring vergaard via de aangesloten leden en sponsors om trainingen te ontwikkelen die de meest recente ontwikkelingen en standaarden leveren. 35 van de meest vooraanstaande leiders in het veld schrijven mee aan de trainingen. Experts van buiten hebben de trainingen beoordeeld om te zien of de stof up to date is en inderdaad het beste biedt.

SEMPO Europa

De professionals die zijn aangesloten bij SEMPO werken samen om voor hun klanten de beste resultaten te behalen in de diverse landen. SEMPO Europa ondersteunt die professionals en landelijke groepen. Die landelijke groepen zijn actief in bijvoorbeeld Engeland, Spanje, Polen enzovoort. Ook waar geen landelijke groepen actief zijn hebben we aangesloten professionals die hun klanten in hun eigen taal bedienen, zoals in Duitsland, Frankrijk, Nederland, Italië, Tsjechië en Slowakije.

Leden van SEMPO kennen hun vak, hun klanten en hebben contacten over heel de wereld!

Meer weten over Sempo? Neem contact op.

more Latest News

 

INDUSTRY SURVEY